Άννα Ανδρέου 2

Posted: 18 Οκτωβρίου, 2019 in Αταξινόμητα

nikos_profile1_600

Πολλές επικρίσεις δέχθηκε το ΡΙΚ για την κάλυψη του πολέμου στη Συρία. Επώνυμα άρθρα καταφέρθηκαν κατά της επιλογής του ημικρατικού ιδρύματος να μεταφέρει μόνο την οπτική του πολέμου από την τουρκική πλευρά, μέσω της ανταποκρίτριας του σταθμού στην Τουρκία, Άννας Ανδρέου. Για να είμαστε δίκαιοι η Ανδρέου επανέλαβε αρκετές φορές στις αναφορές της πως στον χώρο που βρισκόταν δεν μπορούσε να έχει την εικόνα και τα σχόλια από τα θύματα της τουρκικής επίθεσης, τους Κούρδους.
Οι πιέσεις προς το ΡΙΚ αυξήθηκαν και με σχόλια μέσω των social media. Μεταξύ αυτών που γράφτηκαν ήταν και κάποιες ερωτήσεις, όπως γιατί το ΡΙΚ δεν συνδέεται με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς από την Ελλάδα που έχουν ανταποκριτές στο μέτωπο του πολέμου.
Πάντως και εντός του ιδρύματος συζητήθηκε το θέμα και τέθηκε ευθέως η ανάγκη να βελτιωθεί η κάλυψη του πιο σημαντικού θέματος της επικαιρότητας. «Τώρα θα δοκιμαστούν και οι ικανότητες των στελεχών του ΡΙΚ αλλά και οι αντοχές του ιδρύματος», ακούστηκε να λέει παλαιό στέλεχος, με το οποίο, όπως μαθαίνω, συμφωνεί και ο Μαραθεύτης.

https://www.24sports.com.cy/gr/news/stiles-news/mediablog/mediablog-i-iroida-mproyk-kai-i-kalypsi-toy-polemoy-apo-to-rik

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s